Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Φλερτ – τα λάθη που κάνουν οι άντρες!


Και όμως συμβαίνει και αυτό! Αν και το φλερτ για μερικούς κυρίους αποτελεί ολόκληρη επιστήμη , μάλλον χρειάζεται να ρίξουμε φως πάνω στα πιθανά αντρικά λάθη! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα λάθη που κάνουν οι άντρες κατά την διάρκεια του φλερτ , από την γυναικεία σκοπιά!
Το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος σας είναι λανθασμένη αντίληψη ότι κάτι το οποίο είπατε ή κάνατε στο παρελθόν και πέτυχε ,σε μια γυναίκα , είναι κανόνας ότι θα πετυχαίνει με όλες μας. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε γυναίκα και είναι και θέλει να την κάνετε να νιώσει μοναδική και ξεχωριστή. Αντιμετωπίστε μας σύμφωνα με την προσωπικότητα μας και σύμφωνα με το τον τύπο μας χωρίς κλισέ ατάκες!


Μη είσαστε υπερόπτες και ...μυθομανείς! Το να παινεύεστε για τις κατακτήσεις σας και για το πόσο δημοφιλείς είσαστε στο άλλο φύλο , δεν σας ανεβάζει στα μάτια μας! Μάλλον έχει το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί αν δεν σας περάσουμε για γυναικά και άστατο , τουλάχιστον θα σας περάσουμε για ψεύτη και μέγα κοτσανολόγο!


Μην προσπαθείτε να μας ρίξετε , με τα λεφτά , το αυτοκίνητο ή το ακίνητο σας προσποιούμενοι πως είσαστε γόνοι γνωστής πλούσιας οικογενείας...αν δεν είστε! Αν πραγματικά έχετε στυλ και φινέτσα θα φανεί από μόνο του. Δεν χρειάζεται να το διαφημίζετε! Η υπερβολική διαφήμιση συνήθως υποδεικνύει...ελαττωματικό προϊόν!


Μη λετε συνεχώς για το πόσο καλά γνωρίζετε τις γυναίκες και πόσο έμπειροι είστε! Αυτό είναι μεγάλο ψέμα αφού ούτε και εμείς οι ίδιες δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε. Όσο για την εμπειρία , όσο πιο πολλές από εμάς γνωρίζετε , τόσο πιο πολύ μπερδεύεστε!


Προσοχή με τα χοντροκομμένα αστειάκια με τα οποία νομίζετε ότι γίνατε η ψυχή της παρέας! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μπορεί να πέσετε από τα μάτια μας με ένα χοντροκομμένο αστείο. Καλό το χιούμορ , αλλά μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά και όταν πρέπει!


Μην αρχίζετε τα σεξουαλικά υπονοούμενα και μην απλώνετε τα χεράκια σας από το πρώτο ραντεβού , εκτός εάν σας έχουμε δώσει πράσινο φως! Ένα ραντεβού δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε θύματα κεραυνοβόλου έρωτα ή αχαλίνωτου πάθους. Ήρεμα!


Στο πρώτο μας ραντεβού κλείστε τα αυτιά σας και μη μας ακούτε! Δείχνετε φανερά αφηρημένοι και χαζεύετε τις άλλες γυναίκες που περνάνε από δίπλα .Να είστε σίγουροι...ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού! Η συζήτηση προϋποθέτει την προσοχή και την συμμετοχή δύο ατόμων...μη το ξεχνάτε!


Μην αποκαλύπτετε τα πάντα για σας από το πρώτο ραντεβού! Δώστε μας λίγο μυστήριο , το έχουμε ανάγκη! Χωρίς μυστήριο πως θα αναλύσουμε και θα ξανά αναλύσουμε τα λόγια σας ; Πως θα πλάσουμε άκρως ενδιαφέροντα σενάρια ; Κρατήστε μας ζωντανό το ενδιαφέρον και σίγουρα θα έχετε ανταπόκριση.


Μην μας βομβαρδίζετε με άχρηστες πληροφορίες για τις πρώην σας. Δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσο όμορφες ήταν . Προτιμούμε να σκεφτόμαστε ότι εμείς είμαστε οι πιο όμορφες , οι πιο σημαντικές και oι πιο συγκλονιστικές γυναίκες της ζωής σας!


Με λίγα λόγια , δώστε μας προσοχή , φερθείτε μας με ευγένεια , μην μας πιέζετε και προ πάντων μην μας κάνετε να αισθανόμαστε συνηθισμένες! Αυτά! Τόσο απλά , τόσο καλά και με πολλή διάθεση χιούμορ....