Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τα άστρα μελετάνε αν θα έφευγες έξω για δουλειά



Τα άστρα μελετάνε αν θα έφευγες έξω για δουλειά Kάτι η οικονομική κρίση, κάτι που δεν βρίσκεις δουλειά με τίποτα, αναρωτιέσαι αν θα την έκανες με σκοπό να “πιάσεις την καλή”; Διάβασε παρακάτω τι σε συμβουλεύουν τα άστρα με οδηγό το ζώδιο σου.



Κριός: αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού τότε θα αδράξεις την ευκαιρία να φύγεις στο εξωτερικό αφού η περιπέτεια κυλάει στις φλέβες σου. Οι συναισθηματικές δεσμεύσεις δεν είναι εξάλλου το ευαίσθητο σημείο σου και δεν θα σου κοστίσει και πολύ να την κάνεις. Αν πρόκειται για μια καλύτερη δουλειά οικονομικά και επαγγελματικά, κάνε το βήμα και δεν θα χάσεις!

Ταύρος: η αλλαγή δεν είναι και το φόρτε σου αφού με δυσκολία μπορεί να αλλάξεις θέση στο γραφείο σου πόσο μάλλον να τα αφήσεις όλα για να τρέξεις έξω και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Μια νέα δουλειά και ένα νέο σπίτι είναι αρκετές αλλαγές για εσένα που είσαι Ταυρίνα και αναζητάς πάνω από όλα ασφάλεια, οπότε ξεκίνησε με την αλλαγή της δουλειάς εδώ και άσε το εξωτερικό για αργότερα.

Δίδυμοι: θα αγκαλιάσεις την προοπτική να γνωρίσεις ένα μέρος που δεν ξέρεις και δεν αποκλείεται κιόλας να σε ιντριγκάρει η ιδέα αυτή. Εξάλλου το να είσαι κολλημένη σε ένα σπίτι για όλη σου τη ζωή σου προκαλεί πονοκέφαλο ειδικά αν είσαι και στην ίδια δουλειά οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις το βήμα τελικά.

Καρκίνος: τώρα εδώ εσύ έχεις ένα μεγάλο δίλημμα. Λατρεύεις την ασφάλεια του σπιτιού σου αλλά έχεις και την φιλοδοξία και την λατρεία για το πιο χλιδάτο lifestyle. Μπορεί να περάσεις αρκετές ώρες σκεπτόμενη τι είναι τελικά αυτό που θέλεις πραγματικά και τελικώς να πεις το ναι στην δουλειά με τα περισσότερα χρήματα!

Λέων: δεν αντέχεις να είσαι στην... φτώχεια με τίποτα και η περιπέτεια είναι μέσα σου. Μπορεί να σου πάρει λίγο μέχρι να το αποφασίσεις αφού είσαι απροσδόκητα συναισθηματική αλλά αυτό που τελικά θα κάνεις είναι αυτό που θα σου εξασφαλίσει καλέ ςπροοπτικές για το μέλλον.

Παρθένος: είσαι πολύ προσαρμοστική και δεν έχεις κανένα ...θέμα με την αλλαγή. Μόλις το πάρεις απόφαση αρχίζεις το πακετάρισμα και θα κάνεις το ξεκαθάρισμα σου με ότι χρειάζεται “πέταμα” από τη ζωή σου, αφήνοντας χώρο για όλα τα ωραία που έρχονται.

Ζυγός: αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού ξέρεις πολύ καλά πόσο μεγάλη εξάρτηση έχεις από το χρήμα, οπότε η πίεση του να φύγεις θα είναι πολύ μεγάλη και εσύ δεν θα αντισταθείς στον πειρασμό του να δεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Σκορπιός: θα περάσει αρκετή ώρα μέχρι να αποφασίσεις ποιο είναι το σωστό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις. Η κινητικότητα σου μπορεί να μην βγαίνει στην επιφάνεια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Αφού υπολογίσεις τα υπέρ και τα κατά τότε θα αποφασίσεις ποιο δρόμο θα διαλέξεις.

Τοξότης: τα ματάκια όσο λαμπυρίζουν με ενθουσιασμό μόνο στην ιδέα ενός νέου τόπου ειδικά αν έχεις θέματα...ρευστότητας. Mπορεί να μην είσαι υλίστρια όμως δεν σου αρέσουν καθόλου οι περιορισμοί. Ένας νέος ταχυδρομικός κώδικας είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελες να τολμήσεις!

Αιγόκερως: μπορεί τις περισσότερες φορές να βλέπεις την αρνητική πλευρά των πραγμάτων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αποφασίσεις να κάνεις το βήμα κι να τολμήσεις να βρεις την δουλειά των ονείρων σου κάπου έξω.

Υδροχόος: αν και οι περισσότεροι μπορεί να μην σου το “έχουν” δεν αποκλείεται να είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική με θέματα που αφορούν το σπίτι και έτσι να έχεις δεύτερες σκέψεις. Όπως και να έχει το άγνωστο ήταν , είναι και θα είναι πολύ ενδιαφέρον για εσένα και το πιθανότερο είναι να κάνεις το βήμα.

Ιχθείς: το να πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή σε ένα νέο μέρος σε στρεσάρει και δεν είναι το καλύτερο σου. Μόλις όμως προσαρμοστείς, τα πηγαίνεις υπέροχα.