Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα Απρίλιο Κεφ.1 Κριος-Παρθενος

  Κριός
21/03 - 20/04

Γενικά
Δεν έχετε μείνει παραπονεμένοι από την πλανητική πραγματικότητα του προηγούμενου μήνα που τη νοιώσατε πιο έντονα εσείς του Α δεκαημέρου... Έρχεται αυτός ο μήνας μέχρι τις 20 να πυροδοτήσει καταστάσεις και στα υπόλοιπα δεκαήμερα... Στις 10 Απριλίου η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Κυβερνήτη σας Άρη, σας δίνει όλη της τη δύναμη για να αναπροσαρμώσετε δεδομένα που θα οδηγήσουν σε ολοκαίνουργια μονοπάτια!

Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜέχρι τις 20 του μήνα είστε πανίσχυροι και πραγματικά αυτό που θέλετε το εκφράζετε με μεγάλη σαφήνεια και μάλιστα βιάζεστε τόσο πολύ, που εκπλήσετε το σύντροφο με την ταχύτητα λήψης αποφάσεων, που δυσκολεύεται να σας ακολουθήσει... Θα θέλετε να κάνετε πιο ουσιαστικές τις σχέσεις και αυτό ναι μεν το έχετε αποφασίσει εσείς, δε σημαίνει όμως ότι και ο σύντροφος είναι ενήμερος και προς αυτή την κατεύθυνση... Όπως και να έχει η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα γίνεται στο δικό σας ζώδιο κάνοντάς σας ακόμα πιο αποφασιστικούς και έτοιμους για να καταφέρετε να στρέψετε όλες τις επιθυμίες σας, σε πράξη παρασύροντας μαζί σας όσους θέλετε να έχετε στη ζωή σας! Έχετε όλα τα εφόδια να κοιτάξετε μπροστά χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Για να είμαστε ειλικρινείς η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα στον άξονα των οικονομικών σας δεν μπορεί να σας αφήσει ανυπερέαστους... Απεναντίας, παλιές αμαρτίες και έξοδα έρχονται στην επιφάνεια και μάλιστα απαιτούν πληρωμή με επιτακτικό τρόπο... Δεν έχετε να αποπληρώσετε? Τότε κάλλιστα μπορείτε να συζητήσετε για ρυθμίσεις... Όμως η αναστάτωση θα υπάρξει και εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό...Σε ό,τι αφορά την εργασία σας, φροντίστε να μην στρέψετε όλων τα βλέμματα επάνω σας, γιατί σίγουρα αυτό δε σας βγει σε καλό μελλοντικά... Είστε δυνατοί όμως και μέχρι τις 20, τόσο δυνατοί που δεν μπορείτε να το κρύψετε! Γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε την ενέργειά σας να τη διοχετεύετε σε δημιουργική εργασία που θα σας εδραιώσει περισσότερο στη θέση σας!

Ταύρος
21/04 - 20/05



Γενικά
Αυτό το μήνα θα είστε οι καλοί οικοδεσπότες του ζωδιακού, έρχεται η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη κυβερνήτης σας, θα προσπαθήσει να σας δώσει σε ερωτικό επίπεδο μεγαλύτερη εύνοια! Θα πρέπει όμως να προσέξετε πολύ την στάση των όσων συναναστρέφεστε γιατί η Έκλειψη Σελήνης στις 25 στο απέναντι από εσάς ζώδιο με τη συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου θα έρθει να κρίνει και να δοκιμάσει τις αντοχές σας σ’ αυτόν τον τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 15 θα έρθει να σας κάνει πολύ πιο ελκυστικούς και με περισσότερη αυτοπεποίθηση για να ζήσετε μέρες και νύχτες πάθους... Στο πρώτο μισό του μήνα είστε περισσότερο απομονωμένοι σε δικές σας εσωτερικές αναζητήσεις και πραγματικά δεν είστε τόσο κοινωνικοί... Στο δεύτερο μισό έρχεται όμως, και ο Ήλιος με τον Άρη που σας ωθούν στο να μπείτε σε μία ρότα πιο εξωστρεφή και να ανοίξετε το βλέμμα για ερωτικές περιπέτειες... Επομένως, είστε έτοιμοι να μπείτε στην ερωτική αρένα και να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα... Και αν αυτός δεν αξίζει να είναι στη ζωή σας? Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 θα έρθει και θα το κρίνει, οπότε μην ανησυχείτε... Αν χρειαστεί να φύγει, θα φύγει, ακόμα και αν εσείς δεν το έχετε αντιληφθεί πλήρως... Το σύμπαν ενεργεί αυτοβούλως!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Θα μου πείτε ότι ενώ εσείς δεν δράτε ανταγωνιστικά και δεν είστε σε διάθεση να μπείτε σε διαμάχες, αναγκάζεστε όμως, γιατί οι συνάδελφοι είναι σε μία τέτοια φάση... Προφανώς και εσείς θα πρωτάξετε τα στήθη σας και θα μπείτε στη μάχη, αν θίγονται δικά σας συμφέροντα... Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25, δε θα σας αφήσει περιθώρια για να είστε παθητικοί, γιατί και η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση... Και όταν σας πειράζουν τα κεκτημένα σας εσείς, βγάζετε νύχια... Έχοντας λοιπόν κατά νου, το τι αξίζετε και πως μπορείτε να το προστατεύσετε, είστε πραγματικά παντοδύναμοι και ο Άρης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας δίνουν όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων! Και ο Κυβερνήτης της εργασίας σας στον πρώτο ηλιακό σας οίκο, είναι εδώ για να πει ότι εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε εκκρεμότητες!

Δίδυμοι
21/05 - 21/06


Γενικά
Η επικοινωνία σας αποκαθίσταται πλήρως από τις 14 του μήνα, όπου ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης περνάει στον Κριό και σε καλή όψη με το ζώδιό σας, επιτέλους παίρνετε φόρα και η επικοινωνία σας λειτουργεί εποικοδομητικά, σε όλα τα επίπεδα… Η Νέα Σελήνη στις 10 σε καλή όψη με το ζώδιό σας είναι πραγματική ευκαιρία για να ανανεώσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα και η Έκλειψη στις 25 δε σας επηρεάζει ιδιαίτερα… Μην ξεχνάτε ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σας …!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέχρι τις 20 του μήνα είστε τόσο δραστήριοι κοινωνικά, που είτε αφορά θέματα υποχρεώσεων, είτε αφορά συναντήσεις με φίλους δε σας μένει και πολύ χρόνος για να ασχοληθείτε με το σύντροφο και φυσικά θα δεχτείτε παράπονα… Όμως από τις 14 και μετά που ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο της πτώσης του και σαν δικό σας κυβερνήτης, σας κάνει να μπορείτε να αντικρούσετε οποιαδήποτε λεγόμενα, τότε θα έχετε πλεονέκτημα σε λεκτικο επίπεδο… Χωρίς να αποκλείεται να έχετε βρει μέσα από το φιλικο-κοινωνικό περιβάλλον κάτι που να σας συναρπάσει και τότε θα δώσετε όλη σας την προσοχή και θα καταφέρετε και να δείξετε τις προθέσεις σας, τις ερωτικές εννοώ και να βρείτε ανταπόκριση. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα από το ζώδιο του Κριού λειτουργεί και αυτη επικουρικά προς αυτή την κατεύθυνση και ξεκινάτε να πείτε και να εκφραστείτε γιατί αρκετά ανασκουμπωθήκατε!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Και ενώ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σχετικά με τη βελτίωση των επαγγελματικών και οικονομικών σας συνάμα, έρχονται οι φίλοι με τις ιδέες τους και σας προσθέτουν νέα δεδομένα πως να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε ή να τα προεκτείνετε ώστε να δημιουργήσετε ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για το μέλλον… Από τις 14 του μήνα και μετά, πραγματικά επανέρχεστε σε δράση και αξιοποιείτε οτιδήποτε σας κρατάει δέσμιο που αφορά οικονομικές συναλλαγές… Παίρνετε οικονομική ανάσα, ατενίζετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και η καλή σας ψυχολογία συμβάλει στο να πάρετε και σωστότερες αποφάσεις και να αξιοποιήσετε κάτι καινούργιο που εμφανίζεται στον ορίζοντα…Για να σας δω πόσο γρήγοροι είσαστε? Τρέχουμε τώρα, ο Δίας δε θα μείνει στο ζώδιό σας για πάντα…

Καρκίνος
22/06 - 22/07


Γενικά
Για εσάς αυτός ο μήνας θα εστιαστεί στην προσπάθειά σας να λύσετε θέματα εργασίας που εμφανίζονται καθώς οι πλανήτες στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα δημιουργούν αναστατώσεις και προβλήματα σ’ αυτόν τον τομέα που είναι πραγματικά δύσκολο να ανταπεξέλθετε... Και η Νέα Σελήνη στον Κριό έρχεται να σας εντείνει την ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, καλύπτοντας νέες ανάγκες... Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 γίνεται σε ευνοϊκό για εσάς άξονα, παρόλα αυτά, τα ερωτικά σας θα σας αναστατώσουν....
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Κρόνος στον τομέα των αισθηματικών σας, σας βάζει σε διαδικασίες να σκεφτείτε τα ερωτικά σας υπό το πρίσμα της σοβαρότητας… Μπορείτε δηλαδή αφού είναι σε ευνοϊκή θέση με το ζώδιό σας να προχωράτε σε πιο ουσιαστικές σχέσεις με μεγαλύτερη ευκολία… Σας δίνει τη δυνατότητα να είστε πιο αποφασιστικοί και μάλιστα αν έχετε ελέγξει ότι ο σύντροφός σας, πληρεί τις προϋποθέσεις ώστε να τον βάλετε πιο βαθιά στη ζωή σας! Και η Σεληνιακή έκλειψη σε ευνοϊκό για εσάς ζώδιο, θα σας ωθήσει περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Επομένως, ετοιμάστε τα νυφικά, τα γαμπριάτικα και τους κουμπάρους, γιατί οι αποφάσεις είναι για να παίρνονται, ακόμα και αν έχετε κάποιες μικρές αμφιβολίες… Το απόλυτα τέλειο δεν υπάρχει, άλλωστε ούτε εσείς είστε!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Αυτός ο τομέας αυτό το μήνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κυρίως μέχρι τις 20 του μήνα... Η πολυαστρία στον Κριό δείχνει ότι πρέπει να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και μάλιστα με προκλητικό τρόπο! Όμως μπορείτε να περιμένετε και ωραίες προτάσεις για κάτι καινούργιο με τη Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον τομέα της καριέρας... Να ξέρετε ότι τα άτομα εξουσίας, σας εξιτάρουν, όμως η εμπλοκή τους σε επαγγελματικό επίπεδο δεν υπόσχονται πάντα καλά αποτελέσματα... Στα οικονομικά σας, ο Κυβερνήτης τους υπόσχεται καλύτερες μέρες αν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι καινούργιο... Από τις 20 του μήνα και μετά όμως, παίρνετε ανάσα σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς να σημαίνει ότι έχετε λύσει όλα σας τα θέματα...

Λέων
23/07 - 23/08


Γενικά
Για εσάς αυτός ο μήνας χωρίζετε σε δύο φάσεις... Στο πρώτο 20 ήμερο που η εύνοια των πλανητών από τον Κριό συμβάλει θετικά στον τρόπο που λειτουργείτε, εν γένει... Και ό,τι θέλετε να κάνετε είναι πιο εύκολο... Αλλά και ο Ερμής από τις 14 και μετά βοηθάει σ’ αυτό... Τώρα, σε ότι αφορά τη Σεληνιακή έκλειψη? Να είστε συγκρατημένοι και να ξέρετε ότι θα δεχτείτε οικογενειακή πίεση, γιατί οι υποχρεώσεις αυξάνονται...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σ’ αυτό τον τομέα ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά και να στρέψετε τις καταστάσεις με το μέρος σας μέχρι τις 20 του μήνα... Τα ευνοϊκά τρίγωνα των πλανητών από το ζώδιο του Κριού δίνουν χείρα βοηθείας για να εξωτερικεύσετε ιδέες σας και επιθυμίες σας και να λύσετε παρεξηγήσεις και απομακρύνσεις που τυχόν έχουν δημιουργηθεί... Ιδιαίτερα από τις 14 και μετά με αρωγό σας τον Ερμή που περνάει και αυτός στον Κριό νοιώθετε παντοδύναμοι... Και με τη σύνοδο με τον Ουρανό, θα μπορέσετε να πρωτοτυπήσετε κιόλας! Για κανένα ταξιδάκι σας βλέπω να προετοιμάζεστε... Είναι και αυτό στα πλαίσια μίας ανανεωτικής σχέσης και σίγουρα θα βοηθήσει, αν και εσείς έχετε αποφασίσει το τι ακριβώς θέλετε... Μετά τις 20 του μήνα, θα πρέπει να μαζέψετε την ενέργειά σας και να τη διοχετεύσετε αλλού... Οπότε βιαστείτε!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Το ενδιαφέρον θα στραφεί σταδιακά στον επαγγελματικό τομέα από τις 15 και μετά δημιουργώντας όμως κάποιες δυσκολίες που θα έχουν την τάση να αυξηθούν και να κορυφωθούν στις 25 του μήνα με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα 4ου-10ου... Αυτή η δυσαρμονία με το ζώδιό σας που θα δημιουργηθεί θα φέρει θέματα που θα απαιτήσουν λύσεις οι οποίες θα είναι επώδυνες έως και ριζικές... Και οι λύσεις αυτές θα έχουν και αντίκτυπο στα οικονομικά σας θα νοιώσετε να σφίγγει ο κλοιός για να προχωρήσετε σε λύσεις που είναι επιβεβλημένες και δύσκολες... Η καριέρα σας έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας και για να βελτιώσετε τις συνθήκες πρέπει να δράσετε άμεσα... Έχετε το περιθώριο να σκεφτείτε τρόπους γιατί από τις 20 του μήνα και μετά θα έρθουν οι πιο απαιτητικές μέρες... Προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Παρθένος
24/08 - 22/09


Γενικά
Ο κυβερνήτης σας, εγκαταλείπει τους Ιχθύς στους 13 που έτσι και αλλιώς σας έκανε πιο έντονες τις ανασφάλειές σας! Οπότε από τη νέα του θέση θα εξαλειφθούν σιγά-σιγά… Και μετά τις 15 με τους πλανήτες να εισέρχονται στον Ταύρο για εσάς είναι πολύ ευνοϊκές αφού τα τρίγωνα που θα σχηματίσουν μόνο ευεργετικά μπορούν να χαρακτηριστούν… Όσο για την Έκλειψη στις 25 έρχεται να σας φέρει ωραίες μεταμορφωτικές αλλαγές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε αυτόν τον τομέα έχετε υπομείνει πολλά το τελευταίο διάστημα γιατί ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο δεν μπορούσε να λειτουργήσει στο έπακρο, δημιουργώντας ασυνεννοησία και εμπόδια στις εξελίξεις… Και ενώ είχατε ανοίξει κάποιες καινούργιες πόρτες αυτές δεν μπορούσαν να δείξουν όλη τη δυναμική τους, γιατί ακριβώς συναντούσαν εμπόδια… Έρχεται όμως το δεύτερο μισό του μήνα να σας αποζημιώσει… Οι πλανήτες σταδιακά παιρνούν στον Ταύρο και θα κάνουν πολύ ωραίες όψεις με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων… Να ξέρετε ότι θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις καθώς Αφροδίτη-Άρης και Ήλιος θα κάνουν τρίγωνα με τον Πλούτωνα… Προσέξτε μόνο, μην μπερδευτείτε γιατί ενδέχεται να έχετε παραπάνω από μία προτάσεις και δεν ξέρω αν θα καταφέρεται να στρέψετε την προσοχή σας στο ιδανικότερο!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Και για αυτόν τον τομέα θα έχετε καλά νέα… Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται αφού ο Δίας από τον τομέα της καριέρας δημιουργεί επακτατικές τάσεις και σε εξάγωνο με τον Κυβερνήτη σας Ερμή θα είναι πολύ ωραίες και εδραιωμένες… Όλα αυτά θα μπορούν να επιτευχθούν από τις 14 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα περάσει στον Κριό… Η ανασφάλεια παίρνει τέλος και εσείς με το τρίγωνο του κυβερνήτη των οικονομικών σας με τον Πλούτωνα βλέπω έσοδα από πολλαπλές μεριές… Μάλιστα, έχετε βρει λοιπόν τον τρόπο να εισπράτετε και αυτό σας δίνει δύναμη να δημιουργήσετε αυξητικές προϋποθέσεις στα υλικά σας κεκτημένα…. Μην το παρακάνετε στα έξοδα, όμως… Οι εποχές είναι δύσκολες και καλύτερα να δημιουργείτε κομπόδεμα… Έτσι για τις δύσκολες στιγμές, οι οποίες δε διαφαίνονται αυτό το μήνα…