Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα Απρίλιο Κεφ 2 Ζυγος -Ιχθυς



 Ζυγός
23/09 - 22/10


Γενικά
Αυτός ο μήνας έρχεται να φωτίσει δύο διαφορετικές πτυχές ενδιαφέροντος... Το πρώτο 20ήμερο η προσοχή είναι στραμένη σε σχέσεις με τις τυχόν διαφωνίες να σας απασχολούν και το υπόλοιπο διάστημα έρχεται να σας στρέψει την προσοχή σε οικονομικά θέματα που έτσι και αλλιώς νοιώθετε αιχμάλωτοι του Κρόνου που σας πιέζει, αλλά τώρα όμως με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο περισσότερο από ποτέ...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στο απέναντι από εσάς ζώδιο και τη συμμετοχή του Άρη, νομίζω ότι θα έχετε εποικοδομητικές παρεξηγήσεις που θα σας κάνουν να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα περίεργα... Κάτι δε θα σας αρέσει, κάπως πιο αποφασιστικοί θα γίνετε, πάντως διαβλέπω αλλαγές στον ορίζοντα που δεν ευθύνονται απαραίτητα οι άλλοι, απλά εσείς αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις... Είτε κάνατε επιλογές που δεν τις είχατε φιλτράρει και τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου... Δε θα είναι εύκολο να προχωρήσετε στις αποφάσεις σας, γι’ αυτό οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα υπάρχουν στη διάρκεια του μήνα... Μετά το ενδιαφέρον στρέφεται αλλού, γιατί και εκεί θα πρέπει να πάρετε τον πυροσβεστήρα... Που? Για διαβάστε αμέσως παρακάτω...
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις περισσότερο ρομαντικά από ότι θα έπρεπε... Είναι ο Ποσειδώνας εκεί και μάλιστα δημιουργεί τέτοιες σκέψεις... Η Νέα Σελήνη στις 10 και στον τομέα των συνεργασιών σας θέλει με τα μάτια ορθάνοιχτα για να δείτε προς ποια κατεύθυνση έχετε τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε και να κερδίσετε περισσότερα... Πιθανόν να έχετε προτάσεις που σας αναγκάζουν να κάνετε ενέργειες που δεν είναι και πολύ του αντικειμένου σας, αλλά αυτό θα το κρίνετε εσείς, καθώς κινητήριος δύναμη θα αποτελέσει η οικονομική απολαβή μέσα από αυτό... Διότι αυτός ο τομέας πλήττεται βαθύτατα... Και μάλιστα με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25 στο ίδιο ακριβώς σημείο και με τη συμμετοχή του Άρη, είστε αναγκασμένοι να χαμηλώσετε το δείκτη προσδοκιών, γιατί τα οικονομικά σας πιέζουν και οι υποχρέωσεις επίσης.

Σκορπιός
23/10 - 22/11


Γενικά
Αυτός ο μήνας μεταθέτει το ενδιαφέρον σας σταδιακά από το εργασιακό περιβάλλον στις πολύπαθες σχέσεις, κυρίως μετά τις 15 του μήνα και μετά τις 20 περισσότερο θα δεχτούν τα ευνοϊκά τρίγωνα από τον Ποσειδώνα οπότε αναμένεται να ζήσετε πολύ ερωτικές μέρες και νύχτες, και με τον ανάδρομο Κρόνο ενδέχεται να έχουν και άρωμα παρελθόντος! Προσοχή στις 25 με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, γιατί κάτι θα διαταράξει την καλή σας διάθεση, αλλά και την υγεία σας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Νομίζω ότι αυτό το μήνα, είτε θα επηρρεαστείτε από τη διάθεση της άνοιξης, είτε θα νοιώθετε τόσο εξαρτημένοι σε ερωτικό τομέα που δε θα σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο... μέχρι να έρθει όμως η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 να σας βάλει σε σκέψεις να σκεφτείτε πιο σοβαρά τα δεδομένα... Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Ο Ερμής εγκαταλείπει τους Ιχθύς στις 13, οπότε θα μιλάτε λιγότερο ή οι άλλοι θα επικοινωνούν αραιότερα με εσάς... Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ήλιος παιρνούν σταδιακά στο απέναντι από εσάς ζώδιο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα με τα εξάγωνα με τον Ποσειδώνα και τα τρίγωνα με τον Πλούτωνα μεγαλύτερη εύνοια στο να εξωτερικεύσετε τις βαθιές σας επιθυμίες και να βρείτε ανταπόκριση... Σε ότι αφορά τη Σεληνιακή έκλειψη, συνίσταται προσοχή, γιατί έρχονται να ελεγχθούν οι σχέσεις, ακόμα και αυτές που σκέφτεστε να επαναφέρετε και είναι παρελθόντα χρόνου...
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Κριό στον τομέα της εργασίας με τη συμμετοχή του Άρη σας δίνει τη ζωντάνια και την ενέργεια που θέλετε ώστε να κάνετε τη δουλειά σας σωστά και με περισσότερο ζήλο... Κάτι θέλετε να αποδείξετε στους ανωτέρους σας και κυρίως στον εαυτό σας, οπότε, θα βρείτε και τις ιδέες που χρειάζεται και τους τρόπους προβολής τους, και θα νοιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση... Για τα οικονομικά σας, εφόσον ο τομέας των συνεργασιών θα περάσει από κόσκινο με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25 στο ζώδιό σας, τότε θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, που θα σας χαλάσουν τη διάθεση! Ο οικονομικός τομέας δε φαίνεται να πλήττεται άμεσα αφού ο Δίας σαν κυβερνήτης τους θα κάνει καλή όψη με τον Ερμή οπότε θα βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε τελικά!

Τοξότης
23/11 - 21/12


Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό ευνοιεί την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 20 του μήνα που οι πλανήτες στον Κριό είναι θετικά παρακείμενοι με το ζώδιό σας.... Ιδιαίτερα καλύτερα θα πάτε μετά τις 13 που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και η επικοινωνία σας γίνεται πιο ουσιαστική. Η Νέα Σελήνη στις 10 λειτουργεί βοηθητικά σε καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης των ζητημάτων που σας απασχολούν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25, οξύνει συζητήσεις εν αγνοία σας στο επαγγελματικό τομέα...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ότι έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και έχετε καταφέρει σε ερωτικό επίπεδο να είστε πλήρως επιβεβαιωμένοι είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να το έχετε συνειδητοποιήσει ήδη από το τέλος Μαρτίου και μετά.... Αυτό να ξέρετε ότι θα συνεχίσει μέχρι τις 20 του μήνα καθώς η πολυαστρία στον Κριό, στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, σας προσδίδει αυτή την εύνοια... Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε γιατί θα έχετε προτάσεις που μπορεί να σας βάλουν σε διλήμματα... Η Νέα Σελήνη στις 10, σας βοηθάει πολύ να μπείτε στη διαδικασία να δημιουργήσετε μία ολοκαίνουργια σχέση που με τη συμμετοχή του Άρη η απόφαση θα είναι εν θερμώ και δεν γνωρίζετε καθόλου για τον τρόπο που θα εξελιχθεί... Κοιτάξτε να χαρείτε την εύνοια των πλανητών και να διαλέξετε το καλύτερο δυνατό για να λάβετε ικανοποίηση σ’ αυτόν τον τομέα...
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Αυτός είναι ο τομέας που θέλει προσοχή και θα αναγκαστείτε να ρίξετε όλο σας το βάρος ιδιαίτερα μετά τις 20 του μήνα... Θα αναγνωρίσετε ότι υπάρχουν δυνατότητες καλύτερης απόδοσης της εργασίας ή ανοίγματα εφόσον είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και πραγματικά θα αναζητήσετε τρόπους που να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας! Και καλές ιδέες έχετε και άνετα μπορείτε με τα τρίγωνα του Άρη, του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας να αναζητήσετε τρόπους ενίσχυσης τους. Όμως προσέξτε τον τρόπο που λειτουργείτε γιατί κάτι θα κρύψετε από τους συνεργάτες σας, ή αντίστροφα εκείνοι κάτι θα προσπαθήσουν να σας κρύψουν, με αποτέλεσμα η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα να σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα που δεν γνωρίζατε και που τώρα τα ανακαλύπτετε και ελπίζω να μην είναι αργά ώστε να δράσετε!

Αιγόκερως
22/12 - 19/01


Γενικά
Το ότι οι πλανήτες από τον Κριό δε συνεργάζονται καλά με το δικό σας ζώδιο είναι κάτι που το έχετε εμπεδώσει πλέον... Μέχρι τις 20 του μήνα λοιπόν χρειάζεται να επιδείξετε προσοχή σ’ αυτό το επίπεδο γιατί ο τομέας της καριέρας και της οικογένειας θα έχει απαιτήσεις... Μετά τις 20 η μετακίνηση των πλανητών στον Ταύρο υπόσχονται καλύτερες μέρες και η Σεληνιακή έκλειψη δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ενδιαφέρον σας σε ερωτικό επίπεδο γίνεται πιο έντονο μετά τις 15 του μήνα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο που είναι και το 5ο ηλιακό σας σπίτι... Νοιώθετε πραγματικά, πιο δυνατοί και έτοιμοι να κάνετε κινήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να είστε σε ερωτικό επίπεδο πλήρεις.... Θα τολμήσετε να πείτε λόγια μεγαλεπίβολα και μάλιστα θα τα πιστεύετε κιόλας! Αν νομίζετε ότι ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας τα αξίζει, τότε θα του το αποκαλύψετε χωρίς φόβο για τη δέσμευση που θα δημιουργηθεί μέσα από αυτό... Τα τρίγωνα της Αφροδίτης του Ήλιου και του Άρη με τον Πλούτωνα από τον πρώτο ηλιακό σας οίκο είναι πραγματικά ευεργετικά για τέτοιους είδους αποκαλύψεις... Προσέξτε μην παρεξηγηθείτε με φίλους σας την περίοδο της Σεληνιακής έκλειψης στις 25, καθώς θα αργήσετε να αποκαταστήσετε τη μεταξύ σας σχέση!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Πολλά θέματα καλείστε να λύσετε σε θέματα καριέρας μέχρι τις 20 του μήνα, όπου οι πλανήτες στον Κριό είναι πολλοί και δεν σχηματίζουν καλή όψη με το δικό σας ζώδιο... Οπότε, μην μπείτε σε διαδικασία να λειτουργήσετε εν βρασμώ γιατί αυτό σε τίποτα δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει... Πάρτε τον χρόνο σας και αντιδράστε αφού έχετε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα με προσοχή... Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένες, ώστε να βρεθούν λύσεις... Και η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 του μήνα με την συμμετοχή του Άρη στον άξονα 4ου-10ου θα σας δώσει τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στα επαγγελματικά σας, χωρίς όμως να αποκλείει θυσίες που πρέπει να γίνουν από μέρους σας, ή σε βάρος του χρόνου που διαθέτετε στους οικείους σας! Τα οικονομικά σας είναι απρόβλεπτα γιατί εσείς δεν είστε σε θέση να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας!

Υδροχόος
20/01 - 19/02


Γενικά
Είστε σε διαρκή εγρήγορση αφού οι πλανήτες στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα σας θέλουν πραγματικά έτοιμους για δράση ανά πάσα ώρα και στιγμή... Εσείς ανταποκρίνεστε ευχαρίστως αφού βλέπετε προοπτικές να ανοίγονται διάπλατα και η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα το εφοδιάζει ακόμα περισσότερο με καινούργιες ενασχολήσεις... Προσοχή στη Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα, όπου δεν είναι αρμονική με το ζώδιό σας και η καριέρα,σας προσκαλεί σε λήψη δύσκολων αποφάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέχρι τις 20 του μήνα ο τομέας των ερωτικών σας κάνει καλές όψεις με τους πλανήτες στον Κριό και με το Δία που έχει εγκατασταθεί σ’ αυτόν τον τομέα... Οπότε έχετε τη δυνατότητα να στρέψετε τα βλέμματα στα σημεία που θέλουν βελτίωση και να βρεθούν λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν... Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Κριό λειτουργεί εποικοδομητικά και σας εξωτερικεύει τις βαθιές σας επιθυμίες για να πείτε πράγματα που θέλετε και να εισακουστούν... Μετά τις 15 του μήνα το κλίμα αρχίζει σταδιακά να συννεφιάζει... Η μετατόπιση των πλανητών στον Ταύρο, δεν είναι στη καλύτερη θέση για εσάς, οπότε, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα ενταθούν με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα και θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Και για τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να δώσετε έμφαση και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα... Είναι πολύ ευνοϊκότερο για εσάς καθώς οι πλανήτες στον Κριό κάνουν καλές όψεις με το δικό σας ζώδιο... Μη μένετε άπραγοι λοιπόν και κοιτάξτε πως θα καταφέρετε να να επωφελειθείτε από αυτό.... Και ο Ερμής που θα περάσει στον Κριό στις 14 του μήνα μπορεί να λειτουργήσει καλά και να σας φέρει σε επαφή με κόσμο που θα σας φανεί χρήσιμος για μελλοντική συνεργασία... Στο διάστημα γύρω στις 25 του μήνα με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και στον άξονα 4ου-10ου για εσάς, ξημερώνουν δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα και να μετριάσουν την ανασφάλεια την οποία νοιώθετε...

  Ιχθείς
20/02 - 20/03


Γενικά
Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σας στις 13 του μήνα, οπότε εσείς θα επικοινωνείτε λιγότερο από εκεί και μετά, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα με τις καλές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και το Δία να έχετε βελτίωση στον οικονομικό τομέα... Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Άρης περνούν στον Ταύρο θέση η οποία είναι καλή για το δικό σας ζώδιο όπου θα βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη για να μπορέσετε να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σχέσεις παρουσιάζουν μία μεταβλητότητα αυτό το διάστημα κυρίως μέχρι τις 15 του μήνα γιατί εσείς δε θέλετε να βάλετε σε προτεραιότητα αυτόν τον τομέα, καθώς έχετε πιο σοβαρά θέματα να λύσετε και δεν μπορείτε να ασχοληθείτε επιτακτικά με αυτό... Μετά τις 15 όμως που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι κυβερνήτης σας και εγκατεστειμένος στον πρώτο ηλιακό σας οίκο η εσωτερική ανάγκη για ερωτική παρέα αυξάνεται και καλείστε να ανταποκριθείτε... Και έρχεται και ο Άρης με τον Ήλιο πάλι στον Ταύρο να σας δώσουν ακόμα περισσότερη διάθεση για να θέλετε να είστε και να νοιώθετε ερωτικοί... Η Σεληνιακή έκλειψη όμως στις 25 του μήνα, κρύβει απογοητεύση γιατί νοιώθετε ενοχικοί γιατί δε λαμβάνετε την ανταπόκριση που θα θέλατε... Να ξέρετε ότι η προσπάθεια στο τέλος δικαιώνεται!
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Με τη Νέα Σελήνη στο 2ο ηλιακό σας οίκο στις 10 του μήνα , νοιώθετε έτοιμοι να ενδώσετε σε προτάσεις που φαίνονται να έχουν οικονομική ικανοποίηση, τουλάχιστον με τα μέχρι σήμερα δεδομένα... Και η συμμετοχή του Άρη σας καλεί σε δράση, άμεση και γρήγορη ώστε να προλάβετε κάποιες ημερομηνίες για να καταφέρετε να κλείσετε τη συμφωνία, που θα μεταφραστεί σε χρήμα... Προσοχή πρέπει να δείξετε στις 25 του μήνα με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό, μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως απόροια του τρόπου που επικοινωνείτε ή που συνδιαλέγεστε με τους συνεργάτες σας και τους ανώτερούς σας! Μην γκρεμίζετε ό,τι χτίζατε ως τώρα με μεγάλο κόπο, γιατί πραγματικά είναι κρίμα να πάει χαμένη τόση προσπάθεια... Γίνετε πιο διαλλακτικοί και ακούτε περισσότερο τους άλλους!