Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ρίξε τον από το πρώτο κιόλας ραντεβού…


Πρώτο ραντεβού; Μη σε πιάνει πανικός! Δες ανάλογα με το ζώδιό του πώς να τον σαγηνέψεις και κάνε τον να σου ζητά και δεύτερο και τρίτο... ραντεβού.
 
Άντρας Κριός
Θέλει πιστό ακροατήριο. Ο άντρας Κριός θέλει να νιώθει πως αυτά που εξιστορεί για τη ζωή του βρίσκουν μια φανατική οπαδό του. Δείξε του την έκπληξη και το θαυμασμό σου για αυτόν. Μπορείς ακόμη να δείξεις και απορία στα μάτια σου, του αρέσει να υποδύεται το δάσκαλο. Διέκοψέ τον με διακριτικό ύφος κάνοντάς του ερωτήσεις και δείξε του πόσο πολύ σε έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας και τα βιώματα του. Ο Κριός από τη φύση του θέλει να νιώθει κυνηγός. Γι αυτό μην εκφράσεις πρώτη την ερωτική έλξη για εκείνον και μην κάνεις σε καμία περίπτωση το πρώτο βήμα να τον διεκδικήσεις, επειδή το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί ακόμη και στα μισά του ραντεβού σας. Αν θες να τον κάνεις να σε ρωτήσει “πότε θα σε ξαναδώ;” μην παραλήψεις να του πεις το πόσο όμορφα πέρασες και ότι σπάνια συναντάς τόσο ενδιαφέρον τύπο ανθρώπου.



 
Άντρας Ταύρος
Θέλει ρομαντικές καταστάσεις. Παιδί της Αφροδίτης γαρ, έχει ανάγκη από μια δυνατή θηλυκή και εκλεπτυσμένη παρουσία. Δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα λόγια, όσο η έκφραση του σώματος να εκπέμπει έναν ερωτισμό. Για να κερδίσεις έναν άντρα Ταύρο μη διστάσεις να του μιλήσεις για το πόσο σοβαρά βλέπεις μια σχέση και πόσο σου αρέσει να φροντίζεις το σύντροφό σου. Επειδή είναι λάτρης της οικογένειας θα τον εντυπωσιάσει η συγκεκριμένη στάση απέναντι στη ζωή. Για να κλειδώσει στη σκέψη του η ιδέα να σε ξαναδεί, αντιμετώπισέ τον με ευαισθησία, κατανόηση και τρυφερότητα. Μη ντυθείς και μην βαφτείς υπερβολικά, η απλότητα μπορεί να γίνει το ατού σου.

 
Άντρας Δίδυμος
Θέλει πρώτα μια καλή φίλη. Έξυπνος, πνευματώδης, ομιλητικός και με χιούμορ πάντα ο άνδρας Δίδυμος. Για να τον εντυπωσιάσεις, πρέπει να του δείξεις ότι πάνω από όλα μπορείτε να είστε δυο πολύ καλοί φίλοι. Μην τον κομπλάρεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού, λέγοντας του ότι αυτό που αναζητάς από μια σχέση είναι κάτι σοβαρό, γιατί το πιθανότερο είναι να σου πει ότι πάει μέχρι το μπάνιο και να μην γυρίσει ποτέ στο τραπέζι σας. Τρομάζει στην ιδέα ότι οι βλέψεις μιας γυναίκας είναι σοβαρές, μην ρισκάρεις λοιπόν να θέσεις τις απόψεις σου επί του θέματος. Αναζητά να δει στο πρώτο ραντεβού μια γυναίκα που δε θα είναι σε καμία περίπτωση σιωπηλή. Αν τον κάνεις να γελάσει, σκέψου μόνο τι θα βάλεις στο δεύτερο ραντεβού σας γιατί θα τον έχεις κερδίσει.

Άντρας Καρκίνος
Θέλει να συναντήσει την αδελφή ψυχή του. Ο άντρας Καρκίνος θα σε πείσει από το πρώτο ραντεβού ότι διαφέρει από κάθε άλλο άντρα που γνώρισες. Συνεσταλμένος, ντροπαλός και πολύ ευαίσθητος, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να τον ξαναδείς, γίνε το θήραμά του. Δείξε του ότι δεν είσαι από τις γυναίκες που διεκδικούν ερωτικά ή θα έκαναν το πρώτο βήμα για να κατακτήσουν έναν άνδρα και το σίγουρο είναι ότι δε θα χάσεις. Ένα χάδι, ένα άγγιγμα στον ώμο θα μπορούσαν να τον κάνουν να νιώσει όχι μόνο οικεία μαζί σου και να σου ανοιχτεί, αλλά να διαπιστώσει ότι βρέθηκε η κατάλληλη γυναίκα που τον κατανοεί και αποδέχεται την ήπια και συνεσταλμένη προσωπικότητά του.

 
Άντρας Λέων
Θέλει να τον θαυμάζουν και να τον επευφημούν. Λιοντάρι: άντρας δυνατός, προστατευτικός και σίγουρα γνωρίζει από έξω και ανακατωτά το Savoir Vivre. Αν είσαι γυναίκα με γούστο, φινέτσα και τρόπους, τότε είσαι αυτό που αναζητά μια ζωή. Στο πρώτο ραντεβού θέλει να νιώθει ότι έχει δίπλα του μια Κυρία με τρόπους. Θα σε πάει σίγουρα κάπου αριστοκρατικά, φρόντισε λοιπόν εκείνη την μέρα να λάμπεις, αλλά χωρίς υπερβολές. Μη ξεχάσεις να εκφράσεις το θαυμασμό σου για αυτά που λέει, ότι έχεις θαμπωθεί από τους τρόπους του και το πόσο όμορφα περνάς μαζί του, και προπαντός μη του φέρεις αντίρρηση σε κάτι που έχεις αντίθετη άποψη, τουλάχιστον απόφυγε να το κάνεις αυτό στο πρώτο ραντεβού.

 
Άντρας Παρθένος
Θέλει την τελειότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ο άντρας Παρθένος ζει με οργάνωση και τάξη. Ακόμη και στα ραντεβού του, μην κάνεις το λάθος και αργήσεις ούτε πέντε λεπτά γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον βρεις εκεί. Θα σε παρατηρεί από την κορυφή έως τα νύχια, είναι άνθρωπος που και η τελευταία λεπτομέρεια πάνω σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φρόντισε όλα πάνω σου να αγγίζουν την τελειότητα. Μίλησέ του για εσένα και τη ζωή σου, του αρέσει να συμβουλεύει και να δίνει λύσεις. Ειδικά, αν του δώσεις τροφή για σκέψη σε ένα θέμα που σε απασχολεί θα σου ζητήσει σίγουρα να τα πείτε ξανά και να το συζητήσετε πάλι. Μην περιμένεις να δείξει κάτι ερωτικό από το πρώτο κιόλας ραντεβού, επιφυλάσσεται για το επόμενο και καλό είναι να μη βιαστείς να αναλάβεις δράση ούτε εσύ, μιας και ένας Παρθένος θέλει να έχει τον έλεγχο των κινήσεων.

Άντρας Ζυγός
Θέλει ευχάριστη και καλόγουστη παρέαΟ άνδρας Ζυγός είναι αρκετά κοινωνικός. Μην τον κοιτάξεις παράξενα λοιπόν αν τον δεις να πιάνει κουβέντα και με το διπλανό τραπέζι. Του αρέσουν πολύ οι έξοδοι και οι μεγάλες βόλτες. Αν του δείξεις ότι είσαι παντός καιρού και περνάς ευχάριστα μαζί του θα θελήσει σίγουρα να τον συνοδεύσεις και στο επόμενο ραντεβού. Πριν φύγεις από το σπίτι σου για το πρώτο ραντεβού θυμήσου να βάλεις το καλύτερο - αισθησιακό σου άρωμα και να τον υποδεχθείς με ένα γλυκό χαμόγελο. Ο άντρας Ζυγός είναι αρκετά απλός άνθρωπος και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να τον εντυπωσιάσεις είναι να έχεις μια φυσικότητα στη συμπεριφορά σου. Να έχεις ανάλαφρη διάθεση και να μην είσαι καθόλου στημένη γιατί θα τον κάνεις να αισθανθεί ότι δε σου αρέσει σαν άντρας.

 
Άντρας Σκορπιός
Θέλει μυστήριο να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Αν περιμένεις από το πρώτο ραντεβού να ψυχολογήσεις έναν άντρα Σκορπιό απλά γελάστηκες, λιγομίλητος και μυστικοπαθής, που όμως και από εσένα περιμένει το ανάλογο. Μην αναλύσεις τα πάντα από το πρώτο ραντεβού, αλλά άφησε να ανακαλύψει και ο ίδιος κάτι για σένα. Κέρδισε τον μιλώντας με τα μάτια, όσες ερωτήσεις και αν σου κάνει για να διαπιστώσει τι καπνό φουμάρεις. Η αλήθεια είναι ότι του αρέσει να εκπλήσσεται καθημερινά και γι αυτό μην του πείτε τα πάντα για σας σε μια μέρα. Αν είσαι γυναίκα με σαγηνευτική και διεισδυτική ματιά έχεις κερδίσει αυτόματα το εισιτήριο για το επόμενο ραντεβού. Αν αφήσεις ένα μυστήριο ότι κάτι υπάρχει στη ζωή σου που αν το μάθει θα συγκλονιστεί, τότε κέρδισες μια σχέση με το πιο ερωτικό και μυστηριώδη ζώδιο που υπάρχει.

 
 
Άντρας Τοξότης
Θέλει χιούμορ και καλοπέραση. Το πρώτο ραντεβού με έναν άντρα Τοξότη είναι βέβαιο ότι θα σου μείνει αξέχαστο. Θα περάσεις όμορφα και θα γελάσεις με την ψυχή σου, μην πας όμως επιθετικά και με ερωτική διάθεση, επειδή θέλει όλα να γίνουν στην ώρα τους και όποτε εκείνος νιώσει οικεία. Έχει στο αίμα του μια αθωότητα και παιδικότητα. Γι αυτό, αν θες να συναντηθείτε ξανά μην προσπαθήσεις να σοβαρέψεις το ραντεβού και να διαπιστώσεις αν του αρέσεις ερωτικά, επειδή δεν θα στο επιτρέψει. Αν είσαι λάτρης των ταξιδιών, αν σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα, τα extreme sport, τότε είσαι ο άνθρωπος του. Έχεις βγει με το πιο αισιόδοξο και χαρούμενο ζώδιο, γι αυτό μη ζητήσεις τη γνώμη του για ένα πρόβλημα σου ή μην περιγράψεις μια στενάχωρη κατάσταση που έζησες. Χαμογέλα, γέλα με τα αστεία του και γίνε φίλη του έτσι θα θελήσει 100% να σε ξαναδεί.

 
Άντρας Αιγόκερως
Θέλει ωριμότητα και σοβαρές καταστάσεις. Αν ο άνδρας Αιγόκερος αρχίσει να σου μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια και τα όνειρα του, είναι σημάδι ότι η παρουσία σου τον έχει γοητεύσει και θέλει να σε εντυπωσιάσει. Για να το πετύχεις, δεν έχεις παρά να ντυθείς σαν να πήγαινες στο γραφείο. Μην τον προκαλέσεις σε καμία περίπτωση ερωτικά, γιατί πιθανό είναι να μην υπάρξει δεύτερη φορά. Είναι αρκετά εσωστρεφής σαν άνθρωπος και γι αυτό μην προσπαθήσεις να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σας με ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική ζωή και την προσωπικότητα του. Με διακριτικό χιούμορ και καλαίσθητη παρουσία, σοβαρότητα και μετρημένο λόγο, μάλλον θα τον ξαναδείς την επόμενη μέρα κιόλας. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχεις εσύ τον έλεγχο του ραντεβού σας και να κατευθύνεις την πορεία της συνάντησης σας.

Άντρας Υδροχόος
Θέλει τρέλα, ανατροπή και απρόβλεπτες καταστάσεις. Πρώτο ραντεβού με Υδροχόο; Περαστικά σου!!! Δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό, μιας και έχεις βγει με τον πιο απρόβλεπτο και ανατρεπτικό άνθρωπο που γνώρισες ποτέ. Ακολούθησε την τρέλα και τον παρορμητισμό του. Αν έχεις ταμπού, κλισέ και συντηρητικές απόψεις μην πας καν στο πρώτο ραντεβού, γιατί δε θα διστάσει να σου δείξει ότι δεν είσαι ο τύπος του. Όσο πιο φυσική είσαι, τόσο πιο ανοιχτά θα σου φανερώσει την ερωτική έλξη του για εσένα. Μη βάλεις σε καμία περίπτωση κάτι ψεύτικο πάνω σου (πχ ψεύτικη βλεφαρίδα ή μαλλιά εξτένσιον) γιατί δεν θα σου κρύψει τη δυσαρέσκειά του. Αιφνιδίασε τον με ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη φιλοζωική ή αλτρουιστική φύση του χαρακτήρα του. Αν σε εντυπωσίασε ο Υδροχόος και θες να τον κάνεις να σου ζητήσει ένα δεύτερο ραντεβού, δεν έχεις παρά να είσαι αυθόρμητη και αυτό που έχεις να πεις να το λες χωρίς να φοβάσαι.

 
Άντρας Ιχθύς
Θέλει ήπιες και χαλαρές καταστάσεις. Ο άνδρας Ιχθύς θα σου προσφέρει μια όμορφη, ήρεμη και χαλαρή βραδιά και αποζητά και από εσένα κάτι ανάλογο. Φρόντισε η ένταση της φωνής σου, όσο μπορείς, να είναι σε ήρεμο τόνο. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις να κάνεις με έναν αρκετά ντροπαλό άντρα που έχει ανασφάλειες. Γι αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση ή να νιώσει πως έχεις αντιληφθεί κάποια αδυναμία του, επειδή όσο και να σε ποθεί στο ραντεβού, αν νιώσει άβολα θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποζητάς. Αν είσαι ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή, τότε είσαι το ιδανικό άτομο που θα ήθελε να ξαναδεί. Η ερωτική προσέγγιση και το πρώτο βήμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από μια γυναίκα είναι το χειρότερό του. Τον εντυπωσιάζουν τα απλά πράγματα, γι αυτό μη σκεφτείς πολύπλοκους και πολυσύνθετους τρόπους για να τον κατακτήσεις, επειδή θα χάσεις το χρόνο σου και θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.


Πηγη :http://www.astrologos.gr