Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η εξωτερική εμφάνιση! Πόσο μετράει;



Η εξωτερική εμφάνιση είναι ένας σημαντικός παράγοντας της προσωπικότητας μας , αφού πάνω της στηρίζονται οι πρώτες εντυπώσεις που δύσκολα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Σε έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το τι προσέχουν οι άντρες και οι γυναίκες στο αντίθετο φύλο τα τρία πρώτα στις προτιμήσεις τους ήταν καθαρά σημεία εξωτερικής εμφάνισης; Μήπως δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την δική σας εμφάνιση ; Διαβάστε πως μπορείτε να βελτιώσετε την πρώτη εντύπωση που θα κάνετε στο αντίθετο φύλο!








Τα μάτια!

Τα μάτια χαρακτηρίζονται ως οι καθρέφτες της ψυχής! Και σίγουρα είναι ένα από τα σημεία που όλοι μας προσέχουμε από την αρχή. Πως τα βελτιώνουμε; Για τις γυναίκες είναι πολύ εύκολο αφού θα συναντήσουμε άπειρες συμβουλές στα περιοδικά για το μακιγιάζ και γενικά την περιποίηση των ματιών. Για τους άνδρες , υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες που θα χαρίσουν λάμψη στα μάτια : να κοιμάστε αρκετά έτσι αποφεύγετε τους μαύρους κύκλους και τα κόκκινα μάτια !Να περιποιείστε τα φρύδια σας και να μην τα αφήνετε να γίνονται σαν γενειάδα , γιατί έτσι καταστρέφουν ολόκληρη την εικόνα του ματιού και κατ επέκταση και του προσώπου σας! Να κοιτάτε τον συνομιλητή σας στα μάτια γιατί έτσι αποπνέετε αυτοπεποίθηση και εμπνέετε εμπιστοσύνη στους γύρω σας,

Το χαμόγελο!

Τι μπορεί να είναι πιο γοητευτικό από ένα υπέροχο χαμόγελο; Από το χαμόγελο μπορούμε να συμπεράνουμε πόσο ανοιχτόκαρδο και ζεστό είναι το άλλο άτομο. Γι αυτό λοιπόν , η συχνή περιποίηση στα δόντια μας, το καθημερινό βούρτσισμα και οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντογιατρό μπορούν να κάνουν το χαμόγελο σας ακόμα πιο ελκυστικό.
Για τις κυρίες , τα όμορφα και καλοσχηματισμένα χείλη είναι must!
Μην ξεχνάτε, ότι το ψεύτικο χαμόγελο μάλλον σας κάνει αντιπαθείς!

Το πρόσωπο!

Αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε! Η γνώμη για το πρόσωπο σας συνολικά είναι καθαρά υποκειμενική. Αν όμως το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν βρίσκει το πρόσωπο σας ελκυστικό....τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Για τις γυναίκες πάλι η λύση εδώ υπάρχει , με την χρήση του μέικ – απ και των άλλων καλλυντικών που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Για τους άντρες , φροντίστε να διατηρείτε το πρόσωπο σα καθαρό και να το προστατεύετε από τον ήλιο.


Η προσωπικότητα!
Η προσωπικότητα σας είναι δεδομένη , αλλά αν εσείς το θέλετε μπορείτε να την αλλάξετε και να την κάνετε πιο ευχάριστη και πιο ερωτεύσιμη. Μάθετε να αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας και τότε θα δείτε πως και οι άλλοι γύρω σας θα σας αποδέχονται όπως είστε.


Τα μαλλιά!
Τα όμορφα μεταξένια μαλλιά , είναι ένας σημαντικός παράγοντας γοητείας ειδικά στις γυναίκες. Εάν η εμφάνιση των μαλλιών σας δεν σας ικανοποιεί , επισκεφτείτε το κοντινότερο κομμωτήριο και αλλάξτε λούκ!
Μην λυπάστε τα χρήματα που θα δώσετε , το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Η σιλουέτα !
Ποίος δεν ονειρεύεται ένα όμορφο , καλοσχηματισμένο σώμα ; Και ποίος μπορεί να αντισταθεί σε ένα υπέροχο σώμα; Προσπαθήστε να τρωτε υγιεινά και να γυμνάζεστε , πάντα όμως χωρίς υπερβολές που πιθανό να βλάψουν την υγεία σας. Δεν αποσκοπείτε στο να αποκτήσετε το τέλειο σώμα , γιατί κανείς δεν το έχει , απλά προσπαθείτε να βελτιώσετε τις ατέλειες και να αναδείξετε τα δυνατά σας σημεία. Αισθανθείτε άνετα με το σώμα σας !

Η στάση του σώματος!
Εάν καμπουριάζετε , εάν περπατάτε με σκυμμένο το κεφάλι , εάν δείχνετε βαριεστημένοι και κουρασμένοι , μάλλον δεν θα έχετε πολλούς θαυμαστές / άστριες! Περπατείστε με το κεφάλι ψηλά , με σίγουρα σταθερά βήματα και κερδίστε την πρώτη εντύπωση !


Τα ρούχα!
Τα ρούχα είναι το παράθυρο της προσωπικότητας σας. Δηλαδή , ο χρόνος και η σημασία που δίνετε στο ντύσιμο σας (ή η έλλειψη τους) αντικατοπτρίζουν και την προσωπικότητα σας. Προσοχή λοιπόν, να είστε πάντα καθαροί και περιποιημένοι αποφεύγοντας τα εκκεντρικά ντυσίματα. Το εκκεντρικό ντύσιμο απομακρύνει και τρομάζει πολλούς ανθρώπους . Μην ξεχνάτε ότι ανάλογα με το στυλ που υιοθετείτε , σας πλησιάζουν και οι ανάλογοι άνθρωποι.

Τα χέρια!
Τα χέρια , όσο περίεργο και να φαίνεται , είναι ένας παράγοντας της εξωτερικής εμφάνισης που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους γύρω μας. Προσέξτε λοιπόν την καθαριότητα και την υγιεινή των χεριών σας , περιποιηθείτε τα νύχια σας και κρατήστε τα χέρια σας μαλακά χρησιμοποιώντας κάποια ειδική κρέμα περιποίησης.

Στην περίπτωση που δώσετε σημασία σε αυτά τα απαραίτητα στοιχεία της εμφάνισης σας σίγουρα θα προσέξετε την αλλαγή ως προς τις εντυπώσεις που δίνετε στους γύρω σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας , περιποιηθείτε τον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι