Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νυφικά χτενίσματα & στυλ


nyfiko xtenisma modern fashion wedding hairstyle

Nyfiko xtenisma classic and modern wedding style  


Η εικόνα μιας νύφηςολοκληρώνεται με το χτένισμά της. Το νυφικό haistyle είναι αυτό, που σε συνδυασμό με το φόρεμα, τα παπούτσια και τα αξεσούαρ, θα δημιουργήσει το στυλ και το ύφος της νύφης. Γι' αυτό και είναι σημαντικό να αποφασίσετε στο τέλος για το χτένισμα σας και αφού έχετε επιλέξει νυφικό και παπούτσια.

Καλό είναι κάθε φορά που βρίσκετε ευκαιρία να δοκιμάζετε κι ένα καινούριο χτένισμα, ανάλογα με το ντύσιμό σας και την περίσταση. Αν για παράδειγμα είστε καλεσμένη στο γάμο της φίλης σας, είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε να χτενίσετε με ένα διαφορετικό τρόπο τα μαλλιά σας απ' ότι συνήθως, αλλά θα πρέπει να ταιριάζει αρμονικά με το στυλ του φορέματός σας.
Δείτε στη συνέχεια μερικές ιδέες με όμορφα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε για να σας προτείνουμε


Μπορεί να πρέπει να αποφασίσετε στο τέλος για το χτένισμά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.
Αναζητήστε αρκετά νωρίτερα φωτογραφίες από στυλ και χτενίσματα που σας αρέσουν, συζητήστε με τον κομμωτή ή την κομμώτριά σας ανταλλάσσοντας ιδέες μεταξύ σας, αποφασίστε νωρίς αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο κούρεμά σας ή στο χρώμα και καθιερώστε μερικές καλές συνήθειες περιποίησης, που θα δυναμώσουν, θα θρέψουν και θα προετοιμάσουν τα μαλλιά σας για να είναι λαμπερά την ημέρα του γάμου.






Μοντέρνο χτένισμα για τη νύφη fashion lover


Ρωτήστε τον κομμωτή και τον δερματολόγο σας σχετικά με προβλήματα που ίσως
παρατηρείτε, ώστε να σας καθοδηγήσει στα κατάλληλα προϊόντα για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Ειδικά το καλοκαίρι προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και δώστε τους ένα γεναιόδωρο, σε διάρκεια, διάλειμμα από συνήθειες που τα καταπονούν, όπως είναι το σεσουάρ, το ψαλίδι ή η πρέσσα μαλλιών.




nyfiko xtenisma romantic wedding hairstyle


Ρομαντικό νυφικό χτένισμα που κολακεύει



Χτένισμα που ταιριάζει σε αρχαιοελληνικό στυλ
nyfiko xtenisma arxaioelliniko style