Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Δείτε το ζώδιο σας και δείτε αν ταιριάζετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν! Μερος Β



ΖΥΓΟΣ


ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να ικανοποιήσετε τη σύντροφό σας ακόμα κι αν παίρνει όλη τη νύχτα. Σας αρέσει να δίνετε. Αγαπάτε την ομορφιά σε όλες τις πτυχές της ζωής συμπεριλαμβανομένων και των γυναικών στη ζωή σας. Χρησιμοποιείτε τη γοητεία και την περίπλοκη νοημοσύνη σας ως όπλο και είστε ειδικός στο να δελεάσετε το θήραμά σας. Ζυγίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας και εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία...αποχωρείτε από την σχέση.

Κερδίστε τον άντρα Ζυγό

Οι άντρες Ζυγοί είναι συναισθηματικά εκλεπτυσμένοι , κομψοί και γοητευτικοί. Έχουν αρκετοί αυτοπεποίθηση γι αυτό και είναι ερωτεύσιμοι. Μπορείτε να κάνετε την πρώτη κίνηση για να τους τραβήξετε την προσοχή. Μια γυναίκα οι οποία θα τους απαλλάξει από τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι ίσως η ιδανική γυναίκα για τους άντρες Ζυγούς. Ξεκουράστε το μυαλό του και το σώμα του και κερδίστε την καρδιά του.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ
Ξεχωρίζετε για την επιείκειά σας, την καθαριότητα και την ομορφιά σας καθώς για την αγάπη σας για οτιδήποτε όμορφο. Είστε λεπτολόγοι όσο αφορά την εμφάνιση σας και είστε πολύ κομψές. Σας αρέσουν οι άντρες – καλλιτέχνες και θα ερωτευόσασταν κάποιο λόγω της κοινωνικής του θέσης ή της οικονομικής του επιφάνειας.

Κερδίστε τη γυναίκα Ζυγό

Οι γυναίκες Ζυγοί είναι κομψές , ζωντανές και πολύ γλύκες. Για να τις κερδίσετε δείξτε τα συναισθήματα σας και ειδικότερα την αγάπη σας γι αυτές. Χαρίστε τους πολλά και ακριβά δώρα και θα σας εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Εάν δεν θέλετε ποτέ να φύγουν από κοντά σας φροντίστε συνεχώς να τους δείχνετε προσοχή και σημασία.

ΖΥΓΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Έντονος ερωτισμός αλλά έλλειψη επικοινωνίας

ΖΥΓΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Μέτρια σχέση.

ΖΥΓΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Πνευματική επαφή

ΖΥΓΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέτρια σχέση με προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ & ΛΕΩΝ: Αυτή η σχέση είναι καλή! Παρόμοιοι τρόποι ζωής.

ΖΥΓΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση.

ΖΥΓΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Πλήξη , πλήξη , πλήξη.....

ΖΥΓΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ζηλοτυπία των Σκορπιών θα σας καταπιέζει.

ΖΥΓΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή είναι μια σχέση με μέλλον

ΖΥΓΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισχυρή έλξη, αλλά σπάνια εξελίσσεται σε μόνιμη.

ΖΥΓΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δυνατή πιθανότητα σχέσης.

ΖΥΓΟΣ & ΙΧΘΥΣ: . Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστρεπτικό εάν δεν είστε προσεκτικοί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ερωτεύεστε παθιάζεστε.! Είστε πιεστικοί και δεν δεχτείτε την ήττα Θέλετε να προσφέρετε ηδονή στη σύντροφο σας αλλά παράλληλα σας αρέσει να την ελέγχετε! Δίνετε απλόχερα αλλά περιμένετε και να πάρετε αρκετά σε αντάλλαγμα. Για σας η σχέση σας με το άλλο φύλο είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι όπου η εκδίκηση και η ζηλοτυπία είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που θα εμφανίσετε έντονα εάν δεν κερδίσετε!


Κερδίστε τον άντρα Σκορπιό

Οι άντρες Σκορπιοί είναι βίαιοι , επιθετικοί , κυκλοθυμικοί και παθιασμένοι. Η ιδανική γυναίκα που θα τους κάνει να την ερωτευτούν είναι η γυναίκα που θα κουραστούν πάρα πολύ για να την κατακτήσουν! Συνήθως οι άντρες Σκορπιοί κρύβουν τα συναισθήματα τους γι αυτό και για να τους κερδίσετε θα πρέπει να καταφέρετε να μπείτε βαθιά μέσα στην καρδιά τους και να τους αφοπλίσετε!


ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα στο να προσελκύετε τους άντρες! Ντύνεστε για να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας και χρησιμοποιείτε τα υπνωτικά μάτια σας για να τυφλώσετε και να γοητεύσετε τον εραστή σας. Είστε ο τύπος της γυναίκας που έχει μια ζωώδη ενέργεια που μπορεί να δελεάσει και να βασανίσει τους άντρες. Έχετε επίσης μια ιδιοσυγκρασία που είναι εκρηκτική φέρνοντας τους στα άκρα. Απαιτείτε να σας ικανοποιούν σεξουαλικά και θα φύγετε μόλις το ερωτικό πάθος σβήσει.. Θα είστε πιστές και αληθινές εφ' όσον βρείτε ένα σύντροφο που μπορεί να σας επιβληθεί.


Κερδίστε τη γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι περιφανές ,πανέξυπνες , επιθετικές αλλά και πολύ παθιασμένες. Ο ιδανικός άντρας γι αυτές είναι ο άντρας που μπορεί να τις κάνει να νιώσουν το απόλυτο πάθος και πολύ δυνατά έως ακραία συναισθήματα. Η μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα Σκορπιό είναι τρομερά δύσκολη γιατί απαιτεί υπερβολική ενέργεια από εσάς! Μην της δώσετε ποτέ λόγους για να ζηλέψει. Θα το μετανιώσετε!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Κάνετε έναν καυτό συνδυασμό στο κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμάτε τις μακροπρόθεσμες σχέσεις και θα εργαστείτε για να επιτύχετε μια σοβαρή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι απατηλοί, ευμετάβλητοι Δίδυμοι θα σας αποσυντονήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι προσελκύονται από ισχυρούς και απαιτητικούς τρόπους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΛΕΩΝ: Αυτή η σχέση μπορεί να οδηγήσει στα εγκλήματα του πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος έχει δεν μπορεί να ακολουθήσει τις σεξουαλικές επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Έντονη έλξη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεξουαλικά συμβατοί με έντονο το στοιχεί της ζήλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή η σχέση είναι χάσιμο του χρόνου για αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ταιριάζετε πνευματικά και ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι τιμές και ο τρόπος ζωής σας είναι πάρα πολύ διαφορετικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΙΧΘΥΣ: Ερωτικός δεσμός με έντονη σεξουαλική επικοινωνία.




ΤΟΞΟΤΗΣ



ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ


Αγαπάτε τις γυναίκες! Είστε προσεκτικοί στις υποχρεώσεις σας στην μέσα σε μια σχέση. Πρέπει να αφήσετε στην άκρη την ζηλοτυπία που εκφραζετε στις γυναίκες γιατί αυτό τις κάνει να αισθάνονται καταπιεσμένες. Προτιμάτε τις γυναίκες που είναι έμπειρες στον ερωτικό τομέα.. Θέλετε η σύντροφός σας να έχει αίσθηση του χιούμορ και να είναι ευχάριστη παρέα. Απολαμβάνετε την αγάπη κάτω από το φως του φεγγαριού , είστε ρομαντικοί! Μπορείτε να είστε αρκετά ειλικρινείς και πιστοί. Δεν θα περιορίσετε ποτέ το ταίρι σας και έχετε μια ακόρεστη περιέργεια για το σεξ και θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!


Κερδίστε τον άντρα Τοξότη

Οι άντρες Τοξότες επιθυμούν να έχουν μια σοβαρή εσωτερική δέσμευση με την σύντροφο τους. Είναι απόλυτα πιστοί. Λατρεύουν τις γυναίκες με τις οποίες μπορούν να έχουν έξυπνες και ευχάριστες συζητήσεις. Τους αρέσει το καλό φαγητό και έχουν εκλεπτυσμένο γούστο στα ρούχα. Τους αρέσουν οι γυναίκες που έχουν επαφή με την φύση. Εάν θέλετε να τους κερδίσετε μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας για τον άντρα Τοξότη περνάει πάντα από το στομάχι! Σαγηνεύστε τις αισθήσεις του και ικανοποιήστε το εκλεπτυσμένο του γούστο – θα γίνετε η γυναίκα της ζωής του!


ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά φιλικές και άνετες με το αντίθετο φύλο. Έχετε την έμφυτη δυνατότητα να διατηρείτε φιλίες ακόμα και με τους πρώην εραστές σας. Φιλοσοφείτε τη ζωή, είστε οργανωτικές και πιστεύετε ότι θα υπάρξει μια μεγάλη αγάπη που θα κυριαρχήσει στη ζωή σας. Είστε απλές και γενναιόδωρες. Αγαπάτε την ελευθερία σας αλλά μπορεί να προχωρήσετε γρήγορα σε συγκατοίκηση.


Κερδίστε τη γυναίκα Τοξότη

Η γυναίκες Τοξότες είναι αισιόδοξες , ενεργητικές και τρομερά ευχάριστες σαν προσωπικότητες. Δεν επηρεάζονται εύκολα από τους άντρες γιατί έχουν ένα δικό τους μοναδικό τρόπο να αντιλαμβάνονται και να βιώνουν το περιβάλλον τους. Λατρεύουν τους άντρες που τις κάνουν να γελάνε και να αισθάνονται ευτυχία και απεχθάνονται τους κυκλοθυμικούς χαρακτήρες. Εάν θέλετε να την κερδίσετε δεν θα της κάνετε ποτέ σκηνή ζήλιας! Αφήστε την ελεύθερη , μην επιχειρήσετε να την βάλετε σε καλούπια και θα είστε ο άντρας της ζωής της !


ΤΟΞΟΤΗΣ & ΚΡΙΟΣ: Διασκέδαση, αγάπη, τολμηρή, βεβαίως συμβατή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Δύσκολη προσαρμογή σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Με πολύ τύχη ίσως τα καταφέρετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα μπορούσατε ποτέ να βρείτε κοινό σημείο ευτυχίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΛΕΩΝ: Πολύ καλή σχέση που ξυπνά το καλύτερο μέσα σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος δεν μπορεί να αντέξει τον δικό σας τρόπο ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΖΥΓΟΣ: Μια από τις καλύτερες σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ζηλοτυπία θα σας οδηγήσει σε χωρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καυτή σχέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε άκρως αντίθετοι! Πολύ δύσκολη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπάτε την περιπέτεια και τα ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΙΧΘΥΣ: Παθιασμένη αλλά σύντομη σχέση


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πιθανώς οι πιο επίμονοι στο ζωδιακό κύκλο. Η αγάπη είναι για σας ανάγκη. Ερωτικά λειτουργείτε με το ένστικτο σας και μόνο αλλά είστε τρυφερός εραστής , παίρνετε πρωτοβουλίες και έχετε πάθος. Προτιμάτε τις νεώτερες από εσάς γυναίκες και δεν σας πειράζει εάν δεν είναι ιδιαίτερα έμπειρες μιας και είστε πολύ καλός δάσκαλος! Η σεξουαλική σας διάθεση δεν μειώνεται με θα χρόνια γι αυτό επιλέγετε και νεότερες συντρόφους. Θέλετε το ταίρι σας να είναι πιστή φίλη και καλή σύντροφος, αλλά δεν δεχτείτε ποτέ την κριτική της.


Κερδίστε τον άντρα Αιγόκερω

Οι άντρες Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι , εκλεπτυσμένοι και εξαιρετικά τακτικοί. Είναι πολύ δύσκολο να τους γοητεύσετε γιατί δύσκολα θα σας αφήσουν να μπείτε στην καρδιά τους. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις άμυνες τους τότε θα έχετε κερδίσει ένα άντρα απόλυτα αφοσιωμένο και τρυφερό. Τονώστε την αυτοπεποίθηση τους , κρατήστε ζωντανό το ερωτικό τους ενδιαφέρον και μιλήστε τους με ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Θα σας λατρέψουν!



ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τείνετε να προσελκύετε τους αδύναμους άντρες. Είστε δύσκολες σας χαρακτήρες και έχετε έντονες ψυχικές μεταπτώσεις. Δύσκολα βγάζετε τον πραγματικό σας εαυτό στους συντρόφους σας. Θέλετε ο εραστής σας να φροντίζει συνεχώς για την ικανοποίηση σας και δεν παίρνετε εύκολα πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα. Αντιμετωπίζετε τη ζωή και τις σχέσεις σας αρκετά σοβαρά.


Κερδίστε τη γυναίκα Αιγόκερω

Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι σοφές , δυνατές , ντροπαλές δεν εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματα τους. Το να τις κερδίσετε είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά αφού πρέπει να καταφέρετε να τις κάνετε να σας εμπιστευτούν. Δεν ερωτεύονται εύκολα και είναι απαιτητικές! Θέλουν ένα άντρα καλλιεργημένο ο οποίος θα μπορεί να τις κάνει να γελούν και να περνούν ευχάριστα μέσα από πνευματώδεις συζητήσεις. Για να κερδίσετε μια γυναίκα Αιγόκερο θα πρέπει πρώτα να την κάνετε να σας ανοίξει την καρδιά της. Εάν το καταφέρετε , τότε πολύ δύσκολα θα φύγει από κοντά σας!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι για να συνυπάρξετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Σεξουαλικά επαρκής σχέση με διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Φοβερό ζευγάρι στον σεξουαλικό τομέα. Διασκέδαση και αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνιμη σχέση. Ασφάλεια, πίστη και εμπιστοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΛΕΩΝ: Σεξουαλικά συμβατή σχέση μικρής διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή πνευματική επαφή αλλά σεξουαλικά υπάρχει ασυμβατότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη πιθανότητα σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή επαφή. Σεξουαλικά θα είστε άψογα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πάρα πολύ διαφορετικοί! Λίγες προοπτικές μακροχρόνιας σχέσης,.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η σχέση στερείται ενθουσιασμού και πρωτοβουλίας! Χλιαρή ερωτική χημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καλύτερα να μείνετε φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΙΧΘΥΣ: Σημαντικές πιθανότητες σχέσης!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να προγραμματίσετε την κάθε σας κίνηση πριν προσεγγίσετε μια γυναίκα που σας αρέσει πολύ. Η πνευματική επαφή είναι απαραίτητη για εσάς πριν να προχωρήσετε σε μια σεξουαλική επαφή. Είστε γενναιόδωροι, ανοικτοί και ειλικρινείς. Επιθυμείτε να αναμιγνύεστε στα ενδιαφέροντα της συντρόφου σας .
Είστε κάπως ντροπαλοί και θα περιμένετε αρκετές φορές από τις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση. Δεν μπορείτε να ζήσετε μέσα σε μια σχέση εάν είναι αυταρχική ή περιοριστική. Αν και εμφανίζεστε αρκετά κοινωνικοί και εξωστρεφείς, είστε πραγματικά στο βάθος συναισθηματικοί και τρυφεροί. Παρόλο που στο σεξ είστε πρωτότυποι και εφευρετικοί, είστε και πολύ ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Θα ψάξετε για μια σύντροφο που είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει την αναζήτηση σας για έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Ερωτεύεστε γρήγορα αλλά είστε διστακτικοί όταν πρόκειται να δεσμευθείτε.


Κερδίστε τον άντρα Υδροχόο

Οι άντρες Υδροχόοι είναι πανέξυπνοι , αρκετά απελευθερωμένοι και αγαπούν την ελευθερία τους. Μπορείτε να τους κερδίσετε εύκολα μιας και δεν είναι τόσο σταθεροί στις σχέσεις τους. Θέλουν ποικιλία στην ερωτική τους ζωή και βαριούνται εύκολα. Δεν πρέπει να τους καταπιέσετε να ακολουθήσουν αυτό που θέλετε εσείς , δεν πρέπει να τους εξαναγκάσετε να ακολουθήσουν πράγματα που δεν τους εκφράζουν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προσπαθήσετε να τους απομακρύνετε από τους φίλους τους. Λατρεύει την πολυτέλεια και την περιποίηση και εάν του την προσφέρετε σε συνδυασμό με μια άψογη εμφάνιση θα είστε η γυναίκα της ζωής του.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε υψηλά πρότυπα και θέλετε αξιοπρεπή μεταχείριση και σεβασμό από το ταίρι σας. Δεν συμβιβάζεστε αλλά είστε παράλληλα και ευαίσθητες αλλά και εγκεφαλικές. Είστε τίμιες , ειλικρινείς και δεν φοβάστε να ξεγυμνώσετε τη ψυχή σας. Απαιτείτε πολλή αγάπη και συντροφικότητα ,αλλά με τους δικούς σας όρους. Δεν επιδιώκετε το γάμο.


Κερδίστε τη γυναίκα Υδροχόο

Οι γυναίκες Υδροχόοι είναι γοητευτικές και μοντέρνες. Αγαπούν οτιδήποτε καλλιεργεί το πνεύμα τους και λατρεύουν τα ταξίδια. Είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν τους άλλους και να τους καθοδηγήσουν σε όποιο τομέα μπορούν. Λατρεύουν τους πανέξυπνους άντρες , με μεγάλη μόρφωση οι οποίοι έχουν μεγάλη ανεκτικότητα στα καπρίτσια τους. Για να κερδίσετε την γυναίκα Υδροχόο δεν πρέπει ποτέ να την περιορίσετε στο σπίτι και θα πρέπει να την αφήσετε να πολεμήσει για την καριέρα της. Χαρίστε της λουλούδια και τονώστε την αυτοπεποίθηση της με κομπλιμέντα. Εάν την βοηθήσετε στην καριέρα της θα γίνετε ο άντρας της ζωής της!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Πολύ καλή σχέση βασισμένη στην διασκέδαση και τις εξόδους,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η σχέση αυτή θα μπορέσει να λειτουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Δύσκολη αλλά συναρπαστική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τον Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΛΕΩΝ: Η απόλυτη χημεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος δεν είναι αρκετά κοινωνικός και σας κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Διέγερση, αγάπη διασκέδασης και ξένοιαστη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Είστε και οι δύο υπερβολικά ανεξάρτητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Θαυμάσια σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Έχετε διαφορετικούς στόχους στη ζωή σας. Πολύ δύσκολη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έντονη σεξουαλική χημεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΙΧΘΥΣ: Πολύπλοκη σχέση με αμφίβολο αποτέλεσμα.



ΙΧΘΥΣ





ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ


Είστε ευαίσθητοι και εμπαθείς και κάπως ασταθής. Προσελκύεστε στις ισχυρές γυναίκες. Μπορείτε να είστε εξαιρετικά μεταβλητοί, λέγοντας ένα πράγμα στον εραστή σας και γυρίζοντας έπειτα γύρω και κάνοντας ακριβώς το αντίθετο.
Είστε πολύ διαισθητικοί σχετικά με τις εξοικειώσεις εντούτοις αρκετά τυφλοί στις ατέλειες εκείνον που αγαπάτε. Αγαπάτε και με την πρώτη ευκαιρία θα πλημμυρίσετε το σύντροφό σας με τα ακριβά δώρα.

Κερδίστε τον άντρα Ιχθύ

Οι άντρες Ιχθύς είναι ιδεολόγοι , ρομαντικοί , απρόβλεπτοι αλλά πολύ ευαίσθητοι και ευερέθιστοι. Θέλουν αγάπη , προσοχή και συνεχή τόνωση. Η ιδανική γυναίκα γι αυτούς είναι η γυναίκα που θα πάρει πρωτοβουλία και θα οργανώσει τη ζωή τους. Εάν αγαπάτε την τάξη , είστε ακριβής και σας αρέσει η τέχνη , είστε η γυναίκα της ζωής του.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Είστε θηλυκές, διαισθητικές και αισθησιακές. Σας ελκύει η δημιουργία και ο αποκρυφισμός. Αντιμετωπίζετε με κατανόηση εκείνους που έχουν προβλήματα και σπάνια ενεργείτε με βάση τις επιθυμίες και μόνο! Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι ότι τείνετε να επιλέγετε το λανθασμένο σύντροφο, με συνέπεια να μπαίνετε στον πειρασμό μιας παραλληλης σχέσης για να καλύψετε τις ερωτικές και συναισθηματικές σας αναγκες. Είστε εξαιρετικά καλές στη χρησιμοποίηση του συναισθηματικού εκβιασμού!


Κερδίστε τη γυναίκα Ιχθύ

Οι γυναίκες Ιχθύς είναι ρομαντικές , ευαίσθητες , τρυφερές και συναισθηματικά εύθραυστες. Έχουν το χάρισμα να κάνουν τον σύντροφο τους να αισθάνεται ως το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο! Για να τις κερδίσετε θα πρέπει να τους εκφράζετε εκτίμηση και αναγνώριση και να αφιερώνετε πολύ ώρα για να ακούτε τις σκέψεις τους. Αν είστε δυνατός και σταθερός χαρακτήρας , είστε ο άντρας της ζωής τους.



ΙΧΘΥΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι για τον επιθετικό κριό. Μια ανεπιτυχής σχέση.

ΙΧΘΥΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Μέτρια σχέση.

ΙΧΘΥΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ Μια πολύ καταστρεπτική σχέση και για τους δύο.

ΙΧΘΥΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ταιριάζετε απόλυτα.Η σχέση σας έχει διάρκεια.

ΙΧΘΥΣ & ΛΕΩΝ: Είστε καταδικασμένοι.Δεν ταιριάζετε!

ΙΧΘΥΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτική χημεία αλλά έλλειψη πνευματικής επαφής.

ΙΧΘΥΣ & ΖΥΓΟΣ: Καλύτερα φίλοι.

ΙΧΘΥΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονη σεξουαλική επιθυμία.

ΙΧΘΥΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης θα βλάψει την τρυφερή καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Η σχέση μπορεί να λειτουργήσει εάν ο Αιγόκερως αφιερώσει αρκετό χρόνο στη σχέση.

ΙΧΘΥΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ δύσκολη σχέση γιατί δεν υπάρχει επαφή.

ΙΧΘΥΣ & ΙΧΘΥΣ: Μια συναισθηματική σχέση αλλά δεν λειτουργεί ερωτικά.






πηγηhttp://sxeseis.gr