Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πώς να κάνετε καινούργιες γνωριμίες

Ακόμα ψάχνετε για το ταίρι σας; Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας στο στο γνωστό μπαράκι ή στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας!!!

· Πρώτα απ όλα βρείτε ένα χόμπι , μια ενασχόληση που σας ενθουσιάζει. Οι πιθανότητες να γνωρίσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα αυξάνονται!
· Μην απορρίπτεται προτάσεις για εξόδους! Δεν γνωρίζετε κόσμο μόνο σε πάρτι και άλλου τέτοιου είδους συγκεντρώσεις αποκλειστικά.Βγείτε , ανοίξτε τους ορίζοντες τις ψυχαγωγίας και της διασκέδασης σας και γίνετε πιο κοινωνικοί.
· Αν είστε φοιτητές , προτιμήστε τις φοιτητικές εστίες για την διαμονή σας , παρά ένα διαμέρισμα μακριά από την…δράση!
· Ακόμα και μια επίσκεψη στο σούπερ-μάρκετ , ένας καφές σε μια καφετέρια , ένα εστιατόριο ή ένα μπαράκι είναι αρκετά για να μεγαλώσουν τον κύκλο σας και παράλληλα αυξάνουν τις πιθανότητες σας για καινούργιες και αξιόλογες γνωριμίες…με αισθηματικές προεκτάσεις!
· Οι γνωστοί και οι φίλοι , καθώς και τα μέλη της οικογένειας σας (αδέλφια , ξαδέλφια) είναι πηγές γνωριμιών.Ολο και κάποιο ενδιαφέρον άτομο θα έχουν να σας προτείνουν.
· Ψάξτε στην γειτονιά σας!!!! Ναι ναι , καλά ακούσατε. Είναι ευκολότερο να ξεκινήσετε μια φιλία ή ένα δεσμό με ένα άτομο που μένει γύρω σας. Μήπως ξεμείνατε από ζάχαρη? ’ραγε ποιος / α μένει στο διπλανό διαμέρισμα?
· Μπείτε στο Internet!Γιατί όχι ; Στις μέρες μας είναι απόλυτα αποδεκτό να γνωρίζουμε άτομα μέσω διαδικτύου. Πάντα όμως να παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας!Μην δίνεται τα προσωπικά σας στοιχεία , τηλέφωνα – διευθύνσεις , πριν βεβαιωθείτε για το άτομο που έχετε να κάνετε και αποφύγετε τις πρώτες συναντήσεις σε ιδιωτικούς χώρους. Μην ξεχνάτε ότι δεν έχετε καμία σύσταση από το περιβάλλον γι αυτά τα άτομα…προσοχή λοιπόν.
· Υπάρχει καλύτερος χώρος να γνωρίσετε άτομα από τον εργασιακό; Προτείνετε λοιπόν στα άτομα της δουλειάς σας να βγείτε αρχικά για καφεδάκι και αν η παρέα είναι καλή , αρχίστε και τις βραδινές εξορμήσεις στην πόλη.

Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα. Η αναζήτηση συντρόφου ακόμα δυσκολότερο.Μην αφήνετε λοιπόν τον χρόνο να σας προσπερνάει. Αντιδράστε , βγείτε , αντιμετωπίστε την ζωή θετικά και με χαμόγελο και όλα θα φτιάξουν…υπέρ σας!